Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rendező nélkül maradt a Z világháború 2

2016.01.24. 09:03 Csabi87

Max Brooks könyve a Z világháború szerintem egészen nagyszerűen sikerült. A Brad Pitt főszereplésével készült film talán már nem lett annyira ütős, de egynek elment. Sőt pénzügyileg bőven meg is térült, így a Paramount Pictures hamar bejelentette, hogy másodszor is nekifutnának a történetnek.

world-war-z-2-900x520.jpg

Úgy tűnt, hogy a projekt élére spanyol rendező kerülhet Juan Antonia Bayona személyében. A direktor korábban az Árvaházát készítette el, majd A lehetetlennel jelentkezett. Jelenleg pedig a Liam Neesont is szörnyként felvonultató Monster Calls című mozin ügyködik. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a Z világháború 2. mégsem az övé lesz.

Azt nem tudni, hogy ki lehet a következő célszemély, így egyelőre rendező nélkül maradt a CGI zombiorgia, pedig a stúdió jövő nyáron már szeretné bemutatni a végeredményt, amelynek főszerepében ismét Brad Pitt lesz látható.

Címkék: world war z 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr618306182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása