Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015 legnagyobb horrorfilmes csalódásai - Szavazás

2016.01.20. 15:05 Csabi87

Az elmúlt időszakban kerestük a 2015 horrorfilmes legjeit, az első körben beérkezett válaszokat, ötleteket és véleményeket pedig köszönjük. Ideje, hogy induljon a kettesszint, melynek során a legtöbb szavazatot kapott alkotásokra feleletválasztós módszerrel tudsz voksolni.

2015csalodas.jpg

Az egyszerűség kedvéért úgy döntöttünk, hogy a blog.hu szavazós rendszerét alkalmazzuk, ez korábban már úgyis jól tesztelt.

A Legnagyobb csalódások kategóriába talán nem meglepő módon legalább annyi filmcím érkezett, mint a Legjobb film kategóriában. Akadtak olyan filmek is, amelyek mindkét kategóriában szerepeltek, igaz a teljes összezavarodás ellen az adott film végül abba a kategóriába került, ahol a több szavazatot kapta.

Ennek alapján egy öt versenyzős lista lett a végeredmény. Ez alkalommal pedig már csak egyetlen választásra van lehetőség. Íme:

Címkék: szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr868288964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása