Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2018-ban érkezhet a Jurassic World 2

2015.07.24. 18:44 Csabi87

Annyira azért nem nagy meglepetés, de az Universal Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy bizony elkészül a második Jurassic World film is. Egyrészt a stúdió korábban is jelezte, hogy egy újabb trilógiát szeretnének összehozni, másrészt különösebb matematikai tudás nélkül is rá lehetett jönni, hogy a film baromi nagyot szakított.

Naná, minden idők 3. legjövedelmezőbb filmje lett Colin Trevorrow rendezése.

jurassic-world.jpg

Ennek ellenére a következő filmet nem Trevorrow dirigálja, bár annyira ez sem nagy meglepetés, mivel erről még a bemutató előtt ő is beszélt, hiszen a stúdió terve az, hogy az egyes részek mind-mind más rendező kezébe kerülnek. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lehet a szerencsés, de Trevorrow íróként azért ott marad a fedélzeten, sőt Spielberg úr is figyeli majd a munkálatokat.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard pedig szintén visszatérnek, a bemutató 2018. június 22-én történhet meg. Elő a kilométeres centikkel!

Címkék: jurassic world 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr427652644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása