Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzetesen Jason Bateman horrorja

2015.07.18. 17:26 Csabi87

Jason Bateman nem az a fickó, aki túlontúl sok horrorban szerepelt volna. Annak idején még 1987-ben egy Bates Motel névre keresztelt nem túl sikeres tévéfilmben tűnt fel, illetve az Alkonyzóna című sorozatban is lehetett vele találkozni, de inkább a nevettetésnek él.

Új filmje viszont mégis egy horror, ami nem mellesleg Joel Edgerton első rendezése. A The Gift című horror-thriller mellé egyébként Jason Blum is odaállt, augusztusban pedig a tengerentúlon már a végére is lehet járni, hogyan sikerült ez a próbálkozás.

the-gift.jpg

A történetben Simon (Jason Bateman) kapja a főszerepet, aki kis feleségével éli romantikus életét, amikor felbukkan a színen egy régi barát, aki ráadásul sötét titkokat is tud a mi Simonunk múltjából, ezek pedig nem biztos, hogy azok a fajták, amelyeknek napvilágra kellene kerülniük.

Juj, de misztikus, az előzetes egyébként nem is tűnik rossznak, a kattintás mögött megtalálod.

 

Címkék: előzetesek the gift

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr257637868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása