Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rémálom Németországból

2015.06.25. 10:19 Csabi87

Der Nachtmahr címmel érkezik német honból egy misztikus és rémséges dráma, amely így német címmel egyébként szerintem már képes valóban rémálmokat okozni.

Az előzetest elnézve mondjuk jó kérdés, hogy a végeredmény önmagában képes lesz-e erre, mindenesetre egy próbát elképzelhető, hogy megér majd a film, no nem mintha a németek a horrorfilmek koronázatlan királyai címért versenyben lennének.

nightmare-1.jpg

A trailer elején könnyen hihetnénk, hogy a Mad Sex Party elnevezésű, nagy sikerű szériába nyerünk betekintést, de ez koránt sincs így. Főhősünk egy Tina nevű fiatal lány lesz, aki a német fiatalok hétköznapi életét éli. Bulizik és ha kell drogozik is, mert valahogy el kell viselni a népe által elkövetett történelmi bűnöket.

Tina éjszakái azonban nem telnek egyszerűen, ugyanis amikor leszáll az éj, mindig eljön egy randa lény, aki meglátogatja az amúgy sem feltétlen épelméjű hősnőnket. A rokonok és a barátok persze azt hiszi, hogy a lány becsavarodott, de kiderül, hogy ez egyáltalán nincs így, a randa lény valóban létezik és jaj mindenkinek.

Címkék: előzetesek der nachtmahr

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr517570632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása