Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dinókaland britföldről kézi kamerával

2015.01.24. 16:51 Csabi87

Nem tudom miért, de bolondulok a dinókért. Mondjuk nem annyira, hogy őslénykutatónak álljak, de múltkor a régi "kacatok" között egy nagy halom gyerekkori fröccsöntött dinóra bukkantam és különféle kézzel rajzolt térképekre, ahol az egyes fajták állítólagos élőhelyei voltak bejelölve. 10 évesen még, hogy meg volt bennem a tenni akarás és a lelkesedés, csak a főnököm meg ne tudja.

extinction-poster-610x872.jpg

Ebből az okból kifolyólag pedig a mai napig imádom a dinós filmeket, akkor is, ha egy gyengébb Asylum-féle szemétben bukkannak fel, vagy, ha a Jurassic Park valamelyik részéről van szó.

A brit illetőségű Extinction vagy The Expedtion pedig szintin birizgálja a fantáziámat és érdeklődve várom. Egy kézi kamerás dinós film lesz a végeredmény, amihez most újabb előzetes érkezett. A korábbit ide kattintva érheted el.

Címkék: előzetesek poszter the expedition

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr607105151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása