Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

John McClane az alienek és predatorok ellen

2015.01.08. 13:40 Csabi87

A világ mindenség legkeményebb fickóinak listáját szeretnék összeállítani az kétségtelen, hogy Chuck Norris lenne az élén, ezért is írtunk az egyik filmjéről tegnap este. A diskurzus során azonban szinte biztos, hogy előkerülne John McClane neve is. A fickóé, aki mindig rosszkor van, rossz helyen, de ha már így alakul akkor megmenti a világot, de legalábbis egy rakat embert.

johnmcclane.jpg

Az viszont sajnos kétségtelen tény, hogy a két legutóbbi Die Hard film nem sikerült valami ütősre. Egy rajongó szerint az Alien vs. Predatorba kellene becsempészni legközelebb az egyik legmenőbb akcióhőst. A tovább mögött az elképzelt film előzetesét találod.

Yippeee-Ki-Yay Motherfuckers.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr97053297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panaszmuki · http://meisz.blog.hu 2015.01.09. 14:41:16

"A világ mindenség legkeményebb fickóinak listáját szeretnék összeállítani az kétségtelen, hogy Chuck Norris lenne az élén,"

Mivel Chuck Norris Bruce Lee tanítványa volt (ráadásul Bruce Lee a filmvásznon is legyőzte, ugye a Colosseumos, mellszőrkitépős jelenet...), ezért szerintem Chuck Norris legfeljebb a 2. helyre jó.

süti beállítások módosítása