Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A cápaölő - előzetes

2014.12.17. 12:06 Csabi87

Micsoda bizalomgerjesztő cím. Főleg, ha a cápás filmeket is bírod. A Shark Killer Sheldon Wilson soron következő filmje, ami mondjuk inkább egy akciódarab  lesz, mintsem horror, de a cápák miatt beszorítjuk a kínálatba.

A történet rém egyszerű, adott egy sármos faszi, Chase Walker, aki hatalmas csajozógép, amellett pedig cápákat öldös ha kell, mert, hogy ilyen fasza gyerek.

shark-killer-610x439.jpg

Egy alkalommal a testvére menyasszonyával kell együtt dolgoznia, a csinos Jasminenel, a feladat során pedig képbe kerülnek a cápák, egy drága gyémánt és egy rosszarcú bűnöző is, utóbbi pedig Jasmine-t is elrabolja, Chase pedig a lány kiszabadítására indul, útját pedig lövöldözések és vérszomjas cápák szegélyezik.

Sheldon Wilson korábban Az elhagyott bolygó 2. részét dirigálta, de a nevéhez köthető a Molyember, a Snowmageddon, a Szupervihar és A gyilkos hegy is, csupa fércmű, így talán a Shark Killer is beáll a sorba, de sosem lehet tudni, persze egy B-filmnél többre senki ne számítson.

Címkék: előzetesek shark killer

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr606990987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása