Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szegődj brit UFO-kutatók nyomába!

2014.10.20. 08:51 Csabi87

Novemberben érkezik a Hangar 10 című brit horror, amely a mostanában meglehetősen népszerűségnek örvendő UFO, földönkívüli téma egy újabb feldolgozása. 

Ez alkalommal három kutatót kapunk, akik egy 33 évvel korábbi, állítólagos UFO-baleset helyszínén készítenek felvételeket és végeznek méréseket, ugyanis úgy vélik, hogy ismét földönkívüli szag van a levegőben és szeretnének erről bizonyítékkal szolgálni.

hangar-10-poster-banner.jpg

A néző számára jó hír, hogy hőseinknek igazuk lesz, nekik viszont rohadtul menekülniük kell.

Kézikamerával felvett, rohangászós produkció lesz, aminek az előzetese nem azt mondom, hogy hidegrázást okoz, de talán a végeredmény még jó is lehet.

A rendezést egyébként az a Daniel Simpson vezényelte, akitől korábban a Spiderhole-t láthattuk. Az mondjuk nem volt egy nagy eresztés, de hátha ez alkalommal kicsit jobban megy majd a dolog.

Hangar-10_Poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter hangar 10

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr506809725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása