Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romero fia zombifilmet készít

2014.10.19. 18:54 Csabi87

Nem esik messze az alma a fájától. És tényleg. G. Cameron Romero a zombifilmek bűvkörében élő George A. Romero fia és kettejüknek nem csak a nevük közös, hanem az érdeklődésük is. A fiú ugyanis apához hasonlóan zombi irányba szeretne elindulni filmes téren. Sőt igazából az idősebbik Romero örökséget szeretné ápolni és úgy tervezi, hogy elkészíti Az élőhalottak éjszakájának előzményét.

A projekt egyelőre Origins címen fut és jó néhány támogatót is sikerült összegyűjteni, viszont néhány százezer dollárra még így is szükség volna, ezt egyelőre gyűjtik a készítők.

night-of-the-living-dead.jpg

A tervek szerint a sztori a '60-as években játszódik majd. Főhősünk Dr. Alan Cartwright lesz, aki egy ajánlattal áll elő a katonaság felé. A segítségüket kéri, hiszen sok erőforrásra van szüksége tervéhez, amelyet aztán majd az egyenruhások részére bocsájtana. Csak, hogy a számításokba hiba csúszik, ráadásul egy meglehetősen halálos fajta.

Hm... meglátjuk mi lesz ebből.

Címkék: zombi origins

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr936808443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szujó Norbert 2014.10.20. 08:22:20

Nem tetszik az ötlet, hogy felfedjék a "sétáló halottak" eredetét, amit eddig jótékony homály fedett. Nem is volt jelentősége, hogy honnan jönnék és mi történt velük. De majd meglátjuk. Azért várom szeretettel!

süti beállítások módosítása