Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Buck Wild (2013)

Zombi móka Texasban

2014.10.10. 17:51 Csabi87

buckwild-kep.jpgComedy. Horror. Ezekkel a címkékkel virít az imdb-n a Buck Wild című film, a borítón pedig egy zombit láthatunk, aki egy távcsövön keresztül figyel négy, még élő arcot. Biztató? Talán egy kicsit, viszont az előzetes már nem feltétlen meggyőző, ennek ellenére viszont egy próbát mégis megér. Sose lehet tudni.

A történetünk elején már egy kis szexbe ágyazott humorral próbálnak megnevettetni, majd a baj is hamar megtörténik, Clyde-ot megharapja egy veszett vadállat, ami többnyire egy csapzott plüss kutyára hasonlít. Ezzel pedig el is érünk ahhoz a ponthoz, ahol vagy kikapcsolod a filmet és csinálsz valami jobbat, vagy nyelsz egyet és a kihívást választod.

Ha utóbbi opció mellett döntesz akkor megismered főhőseinket, négy srácot, akik egy vadászattal egybekötött hétvégi mulatságra utaznak a széles nagy Texasba, egy ranchra. 

Ahhoz pedig nem is kell atomfizikusnak lenni, hogy rájöjjünk, a megharapott fickó elindít egy zombijárványt, hőseink pedig naná, hogy belekeverednek és a játékidő során végig azon vannak, hogy a kikeveredés része is meglegyen. Emellett persze kapunk vidéki suttyókat, egy óvatos szerelmi háromszöget és egy csipetnyi humort.

Jó-e Buck Wild? Francokat! De egyszeri alkalommal talán elviselhető. 

buckwild-kep1.jpg

Kicsit olyan a film, mintha az Amerikai Pite egyik rosszabbul sikerült részéből zombivígjátékot csináltak volna, persze azt is a rosszabbik fajtából.

Igazából mindenből kapunk egy kicsit, az előre megírt receptnek megfelelően, de a végeredmény mégsem finom, mert az arányok, de még a megvalósítás sem teljesen stimmel.

buckwild-kepposzter.jpgA zombik többnyire vérrel összemaszatolt alakok, akik véletlen se tépnek cafatokra senkit, hörögnek, oszt jó van, a harapásokat pedig ügyesen úgy mutatják, hogy ne legyen dolga a maszkmesternek.

A humor kicsit buta, persze akadnak olyan részek, amin az ember elmosolyodik ugyan, de hol van ez mondjuk a Haláli hullák hajnalához képest. Sehol. Igaz itt pénzből se volt annyi, a készítők pedig nem túl öreg rókák, többnyire fiatal filmesek, akik olykor egy-egy ismertebb produkció stáblistáján is feltűntek, de sem Tyler Glodt, sem pedig Matthew Albrecht neve nem cseng ismerősen.

Ettől függetlenül a próbálkozást nevezhetjük korrektnek. A fényképezés nem szar, a színészek sem égbekiáltóan rosszak, csak olyan fasza egésszé nem áll össze a Buck Wild-massza.

Ha viszont bírod a jobban sikerült független filmeket, akkor érdemes lehet bepróbálkozni, viszont ha komolyabb zombifilmre vágysz, akkor lehet pakold lentebb a lécet, mert ilyen szinten főleg rezeg a léc.

5/10

Címkék: amerikai film 5/10 2013 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr136742929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása