Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából - Amíg a halál el nem választ

2. évad 4. rész

2014.09.29. 09:56 Csabi87

tales-2-4-2.jpgMilyen szép is a sírig tartó szerelem, romantikus, már-már mesébe illő. Ám ha síron túli szerelemről van szó, akkor érthető, ha hidegrázást kap az ember. A Kriptaőrt azonban ez sosem zavarta, sőt szereti a frászt hozni nézőközönségére, így a 2. évad 4. részében egy undormányos mesét tár a nagyérdemű elé, amelyben a örökké szajkózott kapzsiság és a szerelem kapják a főszerepet.

Azt mondtad ingerlékeny, pedig ez egy boszorkány!

Logan egy paradicsomi sziget tulajdonosa, helyzete pedig már-már irigylésre méltó. Viszont mégsem az, hiszen a sziget lényegében egy sártenger, ahová alig lehet építkezni, dollármilliókba kerül ha az ember az iszapos és futóhomokos területet felakarja számolni, ráadásul már ember életeket is veszélyeztet a hiábavaló építkezés.

Logan viszont nem akarja feladni álmát, ezért szemet vet a gazdag, de meglehetősen lekezelő Margaretre, aki viszont egy fajankónak, holmi ficsúrnak tartja főhősünket és hallani sem akar róla, udvarlási kísérleteit pedig mint szennyes ruhát vetkőzi le magáról, gyorsan és kíméletlenül.

tales-2-4-3.jpg

Főhősünk viszont cselhez folyamodik, felkeresi egykori szerelmét, a fekete asszonyt, aki olyan, mint Lance Reddick hosszú hajjal. A nő egy varázselixírt ad a férfinek, aki azonban túl adagolja Margaretet és ezzel megöli a tehetős nőt. Azonban a nő a halál szemben is pökhendinek tűnik, ugyanis előmászik a föld alól, hogy újdonsült szerelmével legyen.

A nyuszikád kérne egy puszikát!

Az eddigi leghátborzongatóbb maszkolással megáldott rész egy igazi élmény a zombitörténetek kedvelőinek. Persze Jeri Barchilon forgatókönyve nem egy nagy eresztés, sőt talán sablon sztorinak is nevezhetjük és talán 1990-ben is igaz volt ez, de legyünk elnézőek.

tales-2-4-1.jpg

A főszerepben egy D. W. Moffett látható, aki az utóbbi időben az Elcserélt lányok című sorozatból lehet ismerős. Női partnere Pamela Gien, bár a dél-afrikai születésű színésznő nem sok helyen tűnt fel a későbbiekben és ezt a sorozatepizódot megelőzően sem.

Aubrey Morris nevét pedig talán kötelező megemlíteni, hiszen A mechanikus narancsban, A vesszőből font emberben is láthattuk és még jó néhány film, jó néhány mellékszerepében.

A fényképezés a már sokat emlegetett John R. Leonetti feladata volt, így rá most külön nem áldoznék karaktereket, viszont a rendező Chris Walas nevét megemlíteném, aki rendezőként maximum A légy 2. részének stáblistájáról lehet ismerős, ellenben speciális effektek terén sok filmen dolgozott. Ő alkotta meg például a szörnyecskéket Joe Dante filmjében, de természetesen A légy első részén is dolgozott hasonló minősítésben.

tales-2-4-4.jpg

A pazar zombiarcért pedig Stephan Dupuis felelt, mint mondjuk ahogy tette ezt korábban az Agyfürkészők esetében, vagy a sorozat A csere című részénél, de Walassal is dolgozott együtt A légy 2. részén, de a Jason X-en is.

És ez a Maggie, rég láttam már ilyen hullajó nőt!

Címkék: sorozat tales from the crypt

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr436547633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása