Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából - A csere

2. évad 2. rész

2014.09.25. 09:44 Csabi87

tales-2-2-1.jpgAz örök fiatalság, a szerelem,a jó öreg kapzsiság és a testépítés is szerepet kapott kedvenc rémsorozatunk ezen részében, utóbbi persze nem meglepő, hiszen a 2. évad 2. felvonását maga Arnold Schwarzenegger rendezte, életében ekkor próbálta ki első ízben a kamera túl oldalát és nem is igazán próbálkozott ezzel a későbbiekben. Amit megalkotott az persze nem rossz, sőt talán jónak is nevezhető, de csak a Mesék a kriptából mércéjéhez viszonyítva.

Carlton Webster egy jó módú öregúr, akinek vagyona milliókra rúg és majd mindene meglett nyugdíjas éveire. Egy dolgot kivéve: a szerelmet. Carlton szíve egy fiatal nőért repes, Lindáért, aki viszont hallani sem akar az öregemberről, hiszen csak egy kedves nagypapának tartja.

Legközelebb jól fontolja meg, hogy szándékában áll-e megöregedni.

Carltont ugyan elvakítja a szerelem, de a "zsebében" lapuló milliókról nem akar szót ejteni a lánynak, nem szeretné, ha csak a pénze miatt kaphatná meg Lindát, így úgy dönt, hogy plasztikai műtétekbe fekteti a pénzét, hogy így bűvölje el kiszemeltjét.

Hősünk végül egy szlovák kontár orvos segítségét kéri, aki végül kitűnő munkát végez és Carlton testét szépen apránként cseréli ki a fiatal Hanséval.

A történet természetesen most sem mentes a kicsit talán olcsó csavartól, hiszen a végeredmény ismét olyan, mint amikor valaki felköp és alá áll.

tales-2-2-2.jpg

Ez alkalommal talán a kezdőképsorokat, a felvezetést is érdemes megemlíteni, hiszen a kriptaőr mellett, aki éppen egy combcsonttal próbál súlyzózni, megjelenik a rendező Schwarzenegger is. A ő nevével ekkor azért sok mindent el lehetett adni, hiszen túl vagyunk a Terminátoron, a Conan filmen, de a Vörös zsaru, a Kommandó és a Ragadozó is dobozban volt már, sőt a kicsit más stílust képviselő Ikrek is.

A forgatókönyvet pedig Richard Tuggle írta, akinek a nevéhez korábbról a Clint Eastwoodos Kötéltánc és a Szökés Alcatrazból fűződik, de az írásban Michael Taav (Zabolátlan szeretők) is a segítségére volt.

tales-2-2-3.jpg

A főbb szerepekben pedig az 1997-ben elhunyt William Hickey is feltűnik, valamint Rick Rossovich, akit korábban a Terminátorban is láthattunk, a kiszemelt lányt pedig az akkor is meglehetősen csinosnak számító Kelly Preston alakította, aki azóta már John Travolta felesége.

Címkék: sorozat tales from the crypt

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr746543397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása