Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mesék a kriptából - A hullajelölt

2. évad 1. rész

2014.09.23. 09:38 Csabi87

ales-2-1-3.jpgKedvenc horrorsorozatunk második évada egy talán kicsit szolidabb résszel kezdett, mondjuk a dolgot igyekeztek nem a véletlenre bízni és Demi Moore-ra osztották a főszerepet,,aztán, hogy ez jó vagy sem azt döntsd el magad, én nem feltétlen repes érte.

Persze lehet azért, mert karaktere, Cathy egy hülye picsa, akinek voltaképpen egyetlen célja, hogy gazdag és sikeres legyen, a többi nem igazán izgatja. A várva pillanat azonban úgy tűnik már nincs messze, legalábbis egy jósasszony szerint Cathy hamarosan hatalmas vagyont örököl.

- Az a helyzet, hogy megmozgattál bébi.
- Ne szórakozz, egy hajó daru sem tudna megmozgatni.

A lány izgatottan várja a pillanatot, ám hamar kiderül, hogy az odavezető út kicsit rögösebb annál, mint ahogy azt szeretné. Megismerkedik ugyanis Charlie Marno-val, akit leginkább úgy tudnék jellemezni, hogy könnyebb átugrani, mint kikerülni. Cathynek a nem létező töke is kivan az ürgével, a jósnő szerint azonban hozzá kell mennie, hogy a vágyott vagyon és az öröklés megtörténhessen.

Kicsit túlsúlyos?! Hitler is csak egy kicsit volt antiszemita

ales-2-1-2.jpg

Igazából sosem voltam nagy Demi Moore rajongó talán ezért sem hozott lázba a 2. évad nyitánya, sőt ezenkívül nem is gondolnám, hogy a színésznő micsoda nagyot alakítana, tizenkettő egy tucat, amit itt csinál. Persze a sorozattól sosem Oscar-díjas alakításokat vártunk, de ha már valakit ki kell emelni, akkor legyen az Jeffrey Tambor, aki viszont hozza a tőle megszokott formát, amiért nem is csodáljuk, hogy többször is Golden Globe-ra jelölték.

A részben felbukkanó elképzelt halálesetek egyébként egész ötletesek, ezeket leszámítva viszont meglehetősen közhelyes a sztori a nőről, aki a pénzért ölne. Nyilván a vége csavart megkapjuk, egy olyat, amin meglepődni nem fogunk, de elképzelni sem tudjuk nélküle a szériát.

tales-2-1-1.jpg

A forgatókönyvet a többnyire sorozatokkal operáló Andy Wolk írta, míg a rendezés lehetőségét Howard Deutch kapta, aki már az első évadban is bizonyíthatott.

Címkék: sorozat tales from the crypt

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr946529969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása