Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kész a Boszorkányvadászok 2. forgatókönyve

2014.09.22. 16:40 Csabi87

Tommy Wirkola szerintem egy egészen ügyes fickó, aki a Náci zombikkal elkápráztatta a közönséget, a folytatásban pedig bőven überelte az egészet.

A kettő között meg átruccant a nagy vízen túlra és elkészítette a Boszorkányvadászokat, amitől engem speciel a hideg ráz. A produkció nem is muzsikált túl szépen, legalábbis, ami az Államokat illeti, ugyanis nemzetközileg összegereblyézett több mint 200 millió dollárt, ami visszatapsot érdemelt.

boszorkany-vadaszok.jpg

Wirkola nem rég egy interjúban elárulta, hogy ő már elkészült a 2. rész forgatókönyvével, amit át is küldött a stúdiónak, így már csak rajtuk múlik, hogy az tetszik-e és mikor láthatnak neki a munkálatoknak. Ha Jeremy Rennerre a folytatásban is számítanak, akkor nem most, ugyanis a színész baromi elfoglalt és lépten-nyomon dolgozik.

Címkék: hansel and gretel 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr896721537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.23. 12:36:00

a 2. résznek lesz forgatókönyve???

süti beállítások módosítása