Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jön a baba, nem jön a Resident Evil

2014.08.25. 10:57 Csabi87

Milla Jovovich a napokban jelentette be Facebookon, hogy tovább csúszik a következő Resident Evil-film, ugyanis férjével gyermekáldás elé néznek, babával a hasban pedig baromi fura lenne zombikat irtani. Meg egyébként is nem szeretnék összecsapni a produkciót, hiszen az a céljuk, hogy olyat alkossanak, amivel eltudják kápráztatni a közönséget. Persze a legutóbbi részt látva abszolút érthető, hogy most végre valami normálisa filmmel állnának elő.

milla-jovovich.jpg

Néhány éve egyébként még úgy tűnt, hogy idén szeptember mutathatják be a filmet, ami aztán egyéb elfoglaltságok miatt tovább csúszott - most már tudjuk, hogy szexeltek.

Az előkészületek pedig jól haladtak, állítólag már Dél-Afrikában volt a stáb is, viszont az új infónak köszönhetően legelőbb csak jövő nyáron indíthatják be a kamerákat.

Ki az, aki emiatt sírva fog elaludni?

A tovább mögött találsz egy Alice-os zombihentelést, mert miért ne.

Címkék: resident evil 6

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr966633099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása