Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tom Holland saját magát remakeli

2014.08.08. 20:47 Csabi87

Első hallásra talán úgy tűnik, hogy a jó öreg amerikai író-rendező Uri Gelleri magasságokba emelkedik, pedig erről szó sincs, mindösszesen úgy döntött, hogy újra forgatja A bennem lakó szörnyeteg című 1982-es filmjét.

Igaz azt a filmet Holland "csak" íróként jegyzi, a rendezést Philippe Mora vezényelte, a végeredmény pedig talán az "egynek elmegy" kategória jelöltjei közé tartozott.

Tom Holland azonban a napokban bejelentette, hogy szeretné újra forgatni a filmet, aminek a legfőbb oka az volna, hogy a technika az elmúlt évek során rengeteget fejlődött és a mai megoldásokkal sokkal jobban meg lehetne valósítani azt, amit annak idején a forgatókönyvbe leírt.

A történet egyébként a tizenéves kamaszról szól, aki szörnyű fizikai fájdalmakat él át nap, mint nap, míg nem egyszer rájön, hogy egy kitörni készülő szörnyeteg bújik meg a bőrében.

thebeastwithin-620x331.png

Címkék: the beast within

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr236588877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása