Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Decemberben jön az újabb James Wan horror

2014.08.06. 20:51 Csabi87

A Demonic viszont már nem Wan rendezésében készül, hiszen a direktor korábban bejelentette, hogy nem foglalkozik többet horror rendezéssel - helyette a Halálos iramban 7. részét vállalta be - a mostani horror ötlete azonban az ő fejéből pattant ki és ebből írt forgatókönyvet Will Canon (Brotherhood), Doug Simons (Brotherhood) és Max La Bella. A rendezés pedig Canon feladata volt.

A történet egy rejtélyes ötös gyilkosságról szól, amelynek egyetlen túlélője váltig állítja, hogy a többiek amatőr szellemvadászok voltak, akikkel egy gonosz ház végzett. Az ügyben a Frank Grillo által alakított nyomozó és Maria Bello, mint pszichológus kutakodik.

A készítők egy borzalmasan ijesztő horrort ígérnek, majd meglátjuk mi lesz belőle. A tengerentúli bemutató december 12-én esedékes.

demonic.jpg

Címkék: demonic

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr126579959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása