Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megvan kirendezi a Ragyogás előzményfilmet

2014.07.21. 11:02 Csabi87

Stephen King már megírta a Ragyogás folytatását, amiről egyébként megoszlanak a vélemények, a Warner pedig a napokban bejelentette, hogy megvan ki rendezheti a Ragyogás film változatának előzményét.

A választás Mark Romanekre esett, ez pedig talán érdekes is lehet, hiszen a rendező többségében zenés videókat alkotott, illetve néhány film is fűződik a nevéhez. Ezek közül számunkra most a Sötétkamra című Robin Williams főszerepléssel készült alkotás lehet izgalmas, ugyanis az volt egyáltalán egy sötétebb hangvételű darab Romanektől.

A forgatókönyv pedig Glenn Mazzara asztalán készülget, aki a The Walking Dead showrunner posztjáról lehet ismerős.A produkció az Overlook Hotel címet viseli.

the-shining-snow.jpeg

Címkék: overlook hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr286528881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása