Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A romok rendezőjének új filmje

Jamie Marks Is Dead

2014.07.16. 10:33 Csabi87

Carter Smith 2008-ban A romok című filmmel hívta fel magára a figyelmet, viszont azóta nem igen hallhattunk a munkásságáról, idén azonban a Sundance Film Fesztiválon bemutatták új produkcióját at Jamie Marks Is Dead című thrillert, amelyben Liv Tyler is feltűnik.

A forgatókönyv Christopher Barzak regénye alapján készült és Carter Smith írta. Egy apró kis vidéki településen járunk, ahol az ott lakók éppen a tél hideggel csipkézett rohamait próbálják átvészelni. Maga a városka többnyire talán egy álmos kis helynek nevezhető, egy nap azonban a folyó mellett egy fiatal fiú holttestére bukkannak. Jamie Markéra.

Ezt követően képbe kerül Adam McCormick, a hely iskola egy diákja, akit úgy tűnik elkezd kísérteni Jamie szelleme, sőt nem csak őt, hanem egy Gracie nevű lányt is. Adam innentől kezdve pedig egy keskeny mezsgyére sodródik két világ között. Gracie tetszik neki és szeretne normálisan viselkedni, Jamie szellemének hála pedig egyre közelebb kerül a holtak világához is.

A főbb szerepekben Noah Silver, Cameron Monoghan és Morgan Saylor tűnik fel, de láthatjuk majd a már említett Liv Tylert is.

A VOD formátum és limitált vetítések augusztus 29-től lesznek elérhetőek a tengerentúlon.

jamie-marks-is-dead-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter jamie marks is dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr946512921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása