Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nahát, jön az Atomcápa!

2014.07.12. 22:21 Csabi87

Talán már két kezünkön sem tudjuk megszámolni a cápafajtákat, hogy ha szigorúan az agyament filmekben feltűnt lényeket szeretnénk összeszedni. A sor pedig hamarosan bővülni fog.

A Tom Cat Films felügyelete alatt ugyanis készül az Atomic Shark, amihez most egy patent poszter is érkezett.A stúdió egyébként hasonló baromságok készítésével próbálta felhívni magára a figyelmet, hozzájuk fűződik az Aliens vs. Avatars, ami már a címében is olyan gusztusos, mint egy tál meztelen csiga vagy megemlíthetjük az Alice in Murderland című csodát is.

Ami elrettentő lehet, hogy ezek a produkciók színvonalban sajnos az Asylum filmekkel szemben is alulmaradnak.

Atomic-Shark-Poster.jpg

Címkék: poszter atomic shark

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr456503853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2014.07.13. 12:24:45

:o mit lehet tudni az atomcápáról, magától nukleáris, vagy feltöltötték? :p

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.07.13. 13:43:33

@pingwin: jó kérdés, igazából ha én csinálnám, akkor úgy hoznám ki a dolgot, hogy a cápa a fúj de rohadék emberi tevékenységek miatt véletlen lett nukleáris töltető, mert az ember mindent elpusztít maga körül.
Egyrészt így meg lenne a sajnos kötelezőnek nevezhető közhelyes körítés... meg akár még a Godzilla-filmekre is asszociálhat az egyszeri néző.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.13. 16:44:02

vazz, ez is jó nagy hülyeségnek hangzik. :D

Asszem 2014.07.13. 20:35:24

Ez egy mutáns paksi ponty

Sandokohn - a maláj jiddis 2014.07.14. 10:26:27

A Sharknado-t úgysem fogja alulmúlni.

gerx 2014.07.14. 11:19:54

@pingwin: "In ATOMIC SHARK General Dale “The Charger” Hamilton has an intriguing plan to become the next leader of America. After hiring terrorist Karl Schmidt the two share an interest in a marine biologist Dr. Mann who has created an electronic device that attracts sharks making them attack anything emitting the signal even ships or submarines, which is precisely why General Dale and Schmidt are interested in the device, along with a huge 23 foot great white shark that Dr. Mann has captured.

Knowing the President of the USA is scheduled to christen a new nuclear submarine General Hamilton has the means to attach Dr. Mann’s invention to the sub. Leaving Schmidt to outfit the Great White with lethal cargo and send it on its mission. All that needs to occur is for the sub to destroyed, emitting a radioactive cloud that will cover all of Washington D.C and most of North eastern seaboard allowing General Dale and his troops to take over the reins of chaos. Controlling the Vice President through blackmail all that really stands in his way are agents Wilkes and Dorcet, who currently have no idea the deadly mission they’re about to face."

tomcatfilmsllc.com/atomic-shark

süti beállítások módosítása