Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hóhó! Újabb remake? Ezúttal az Ómen az áldozat

2014.06.28. 11:44 Csabi87

Lassan ott tartunk, hogy nem telik el hét anélkül, hogy ne számolhatnánk be arról, hogy egy újabb horror klasszikushoz nyúlnak hozzá, hogy elkészítsék az újrjáját, ne adj isten a folytatását. A héten a Predator már ott volt a listán, most pedig az Ómen csatlakozik.

Egyrészt a Fox erősen gondolkozik azon, hogy a kis Damient ismét emberek közé ereszti - ráadásul a Lifetime-nál meg szóba jött egy sorozat, amelyben a felnőtt srác kalandjait követhetnénk nyomon. Persze egyelőre elég képlékeny minden, de gondoltuk szólunk.

omen.jpg

Az Ómen első részét egyébként még 1976-ban követték el, David Seltzer forgatókönyvéből  Richard Donner rendezett filmet, majd két év múlva érkezett a folytatás, '81-ben a harmadik rész, hogy aztán 1991-ben egy újabb adaggal megtoldják a sztorit, viszont ekkor már csak tévés berkekben.

2006-ban a Fox elővette a sztorit és John Moore-nak adott lehetőséget a leporolásra. Pénzügyileg siker volt a film, viszont szarabbul sikerült, mint az eredeti.

Címkék: the omen

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr556435961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása