Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elijah Wood laptopozik

2014.06.16. 10:42 Csabi87

Nacho Vigalondo - az Időbűnök rendezője - új filmje júliusban debütál a spanyoloknál, a filmen pedig érdemes rajta tartani a tekintetet, hiszen a főszerepbe Elijah Wood urat üdvözölhetjük, illetve Sasha Grey-t, aki a sikamlósabb izgalmak kedvelőinek lehet ismerős - egyébként mennyire alpári dolog azt feltételezni, hogy szopott a szerepért?

A sztori egy jó pofa rajongó fiúról szól, aki odavan az egyik ünnepelt színésznőcskéért, ezért hatalmas öröm számára, amikor a lánnyal vacsorázhat egy nyereményjátéknak hála. Az elvakultság és a szimpátia azonban csak tovább nő a srácban és egy másik fickó segítségével a saját gépéről kezdi nyomon követni a lány minden egyes mozdulatát.

Azonban könnyen lehet, hogy a háttérben egy halálos bábjáték folyik, amelynek a rajongó srác is éppolyan áldozata, mint a színésznő.

Két poszter már volt - itt meg itt -, most pedig van egy újabb.

open_windows_.jpg

Címkék: poszter open windows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr26305025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása