Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utat! Jön a lófejű szörny

2014.05.16. 08:45 Csabi87

Franciaországból, az eddig többnyire rövidfilmeket dirigáló Romain Basset rendezésében érkezik a Fever (Horsehead) nevű fantasy elemekkel tűzdelt horror, ami most egy igazán hangulatos előzetest is kapott.

A történet középpontjában egy Jessica nevű lány áll majd, aki gyerekkorában irtózatos rémálmoktól szenvedett. Ezekben az álomképekben egy embertestű, de lófejű szörny kísértette, akit minden fantáziát mellőzve csak Lófejűnek hívtak. Mivel a lánynak sokáig nem volt nyugta az álombeli lénytől felnőttként úgy dönt, hogy az álmok és a pszichólogia tanulmányozásával tölti az idejét és ilyen irányba tanul tovább.

A tanulmányokat azonban megszakítja egy haláleset, ugyanis Jessica nagymamája meghal, így a lány hazautazik a szülői házba, az egykori rémálmok helyszínére, ahol a lófejű szörny ismét teret követel magának, így Jessicának nincs más lehetősége, mint hogy újra megküzdjön a szörnnyel.

Jó egy picit talán röhejesnek tűnhet, de a trailer biztató.

Címkék: előzetesek fever

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr46172485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2014.05.17. 12:27:54

Affele Pan labirintusa fele hangulata van, csak porgosebbnek tunik.
Megnezos!!

süti beállítások módosítása