Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A dánok szabadon engedik farkasaikat

2014.05.16. 08:59 Csabi87

Az első filmes Jonas Alexander Arnby rendezésében érkezik Dániában a nyár közepén a When Animals Dream - vagy ha jobban tetszik Når dyrene drømmer.

Egy dán család életébe nyerhetünk majd betekintést, akik mint mindenki más boldogulni próbálnak a hétköznapokban. Az apa, Thor egy kis boltot üzemeltet, a lány Marie 16 éves és nem túl boldog, köszönhetően annak, hogy elszigetelt kis helyen élnek és barátai se nagyon vannak, az anya pedig egy rejtélyes betegségben szenved, amire nem nagyon találják a gyógyírt. Sőt idővel kiderül, hogy a betegség talán tényleg nem hétköznapi és az apa szörnyű titkokat rejteget a feleségével kapcsolatban.

Az előzetest elnézve egy talán lassabb menetű vérfarkas sztorival van dolgunk, ami ismerve az északi mentalitást még akár jól is elsülhet.

A forgatókönyvet egyébként Rasmus Birch jegyzi, aki korábban a Testvériség esetében is dolgozott.

whenanimals.jpg

Címkék: előzetesek when animals dream

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr996172502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása