Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azok a '80-as évek

2014.05.15. 10:20 Csabi87

Eleged van a modern kori horrorokból? Valami klasszikusokat idéző darabra vágysz? Akkor Ian Kessner lehet az embered, ugyanis a kanadai rendező első nagy filmje a Lost After Dark egy új, ugyanakkor a '80-as évek nagy horrorjait idéző produkció lesz. Legalábbis az ígéretek szerint - más kérdés, hogy az előzetes szerint, azért a nyomába sem ér az igazi klasszikusnak.

Természetesen slasher vonalon mozgunk majd, adott lesz egy maroknyi fiatal, akik egy vidéki kis házba szeretnének leruccanni, viszont útközben lerobbannak és egy elhagyatott házhoz keverednek, amiről kiderül, hogy bizony annyira nem is elhagyatott.

Klasszik '80-as évek... lenne, ha nem ez lenne minden 4. slasher alapkoncepciója. Persze ettől még lehet jó, ezen próbál majd segíteni Robert Patrick is, aki ott lesz a filmben.

Címkék: előzetesek lost after dark

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr796169248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2014.05.15. 10:50:05

Ti West 2009-es horrorja a House of the Devil irtózat faszán elkapta a '70-es '80 as évek hangulatot. Ian Kessnernek fel van adva a lecke. Hajrá!

süti beállítások módosítása