Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy kis tajvani zombibunyó

2014.04.28. 08:30 Csabi87

Talán van, aki emlékszik még az első tajvani - vagy kínai, attól függ honnan nézzük - zombifilmre a Zombie 108-ra, ami egyáltalán nem volt nagy durranás, de egy abszolút korrekt zombis próbálkozás volt, leginkább azok számára, akik tényleg nagyon élik ezt az alműfajt.

Az elkövető Joe Chien most újabb dobásra szánta el magát és nem is nagyon akarta elengedni a az agyhalott témakört, így hát bumm hamarosan érkezik a Zombie Fight Club. Ha rémlik a The Walking Deadből az a rész, amikor a Kormányzó a Dixon testvéreket zombibunyóra kényszerítette, akkor már van egy támpontod, ahhoz pedig még érdemes hozzádobni egy kis akciót - egyébként kétségtelenül a The Raid az, ami az embernek eszébe jut a trailer kapcsán.

A végeredmény? Majd meglátjuk, az előzetes egyelőre meglehetősen biztató és mint kiderül MC Hotdog is ott lesz a szereplők között, aki mondjuk fingom nincs ki, de ilyen névvel csak jófej lehet.

Zombie-Fight-Club-Poster.jpg

Címkék: előzetesek zombi poszter zombie fight club

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr566094111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.28. 09:04:27

a szereplők nevei tényleg viccesek, de a trailer engem meggyőzött.

süti beállítások módosítása