Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ne lélegezd be elmebetegek hamvait!

2014.04.22. 15:33 Csabi87

house of dust.jpgHa pedig mégis megteszed, akkor szopni fogsz, hiszen a holt lelkek kísértenek majd.

Erre a barátságos felvetésére épít az argentin A.D. Calvo legújabb filmje, amely május közepén érkezik az államokbeli üzletek polcaira. De kicsit konkretizáljuk a sztorit:

Adott egy fiatal lány, Emma, aki néhány főiskolai pajtásával úgy dönt, hogy betörnek egy elhagyatott elmegyógyintézetbe. Az ötlet már csak azért is kiváltképpen jó, mivel Emma alapból is hallucinál néha és hangokat hall, de úgy hiszi, hogy ez a kis kaland talán megoldás lehet a problémáira. Kutyaharapást szőrével, vagy mi a szösz.

A dolog azonban szarul sül el, ugyanis az elhagyott falak között merő véletlenségből ripityára törnek néhány edényt, amelyekben, mint kiderül egykori elmebetegek hamvai voltak. Az így megfertőződött levegőt beszívva pedig a falak között egykor élt hibbantak csapata kísérteni kezdi hőseinket. Ha pedig a torta így nem volna elég, akkor egy kis hab is van a tetejére: az egyik bentlakó egy veszélyes sorozatgyilkos volt és az ő szelleme is képbe kerül.

Ja és mindezt természetesen az Insipired by true events mentén. Ha ezek alapján sem sikerült elijeszteni, akkor ajánlom a további mögötti előzetest.

Érdekes lehet, hogy a szereplők között találjuk Holland Rodent is, aki a Teen Wolfból lehet ismerős, ott valami förtelmesen idegesítő karaktert alakít, szerintem ripacs módon, így az mindenképpen érdekel, hogy itt mire jut.

House of Dust. Hogy a cím se maradjon le.

Címkék: előzetesek poszter house of dust

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr986069065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása