Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 4. évad 15. rész

2014.03.25. 09:05 Csabi87

Aludj el szépen, kis Balázs. A mostani The Walking Dead részről ez jutott eszembe. A múltkori hatalmas pofon után, mintha kicsit felsegítettek volna minket, kaptunk egy kis babusgatást, hogy aztán a jövő heti zárórészben talán újra padlóra küldjenek, hogy aztán onnét októberig fel se bírjunk kelni.

Ettől függetlenül ez a rész sem volt unalmas, kis altatás a viharos finálé előtt, ahogy azt a nagyok csinálják és az évadot - főleg annak második felét elnézve - a vihar mellé tűzijáték is párosul majd és rendesen megkapjuk a magunkét. Persze tényleg így legyen.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

twd-4-15-4.jpg

Csapataink újra folytatták a bóklászást és most több karakterrel is foglalkoztunk. Egy rövid kis jelenet erejéig feltűnt Michonne, Rick és Carl is, ami eleinte kicsit butaságnak tűnt, végül csak értelmet kapott az elhagyott csokis papír. Amúgy mennyire jó fej lett Michonne, hogy végre nem morci katonaként viselkedik. Pedig azt hittem a badass csajnál nincs jobb, de mégis, tök jól áll neki a mosoly, Danai Gurira pedig nagyon ügyes, vagy legalábbis az én mércémet bőven megüti.

twd-4-15-1.jpg

Daryl és a stipi-stopi banda is feltűnt, akik ugye, mint kiderült pont Rickéket követik, így ők is Terminus felé tartanak, a nagy találkozás pedig vélhetően a következő részben meg is történik - ezt mondjuk sajnálom, mert így, hogy szétszedték őket hétről-hétre rendkívül izgalmas részeket kaptunk. No de a banda úgy tűnik szeretné Darylt a sorai között tudni, amúgy pedig a vezéren kívül a többiek nem sok vizet zavartak, hiszen az ellenséges csávót is gyorsan leverték, elég szépen. A jelenet mikor Daryl ráakart dobni egy lepedőt, majd mégsem tette, pedig remek volt. Itt az érdekes az lehet, hogy vajon mikor válik számára is világossá, hogy Ricket követik, illetve, hogy mikor kerül elő Beth. Mondjuk a Terminuson kell lennie, más magyarázat nincs - innentől kezdve pedig azért érdekes az a hely, hiszen a túl szép, hogy igaz legyen kategóriába esik, de erről majd mindjárt.

A Glenn és Maggie szál is előkerült, amit nem is olyan régen szapultam, de mégis cukik voltak, meg volt egy kis valós érzelmi töltetet az egymásra találós jelenetben. Ha nem a buszon nézem a mostani részt, még sírtam is volna. Azt ezt megelőző zombikra omlott alagút viszont szintén zseniális volt. Tök sötét, romok és az onnét kimászni próbáló és ott rekedt zombik. Hátborzongatóra sikerült.

twd-4-15-3.jpg

A tudós úr egyébként nem gyanús? Eleve olyan bundesliga frizurája van, hogy mindig azon gondolkozom vajon játszott-e egy csapat Lothar Matthäus-szal, meg kicsit olyan, mintha nagyon is bizonyítani akarná, hogy ő egy tudós, hol ott a nagy lófaszt. Én még azt is el tudom képzelni, hogy Terminus népéhez tartozik, hiszen miért ne, az sem igaz, hogy ott normális emberek élnek.

No és akkor Terminus. Valószínűleg még egy hetünk van arra, hogy elméleteket gyártsunk vajon mi történik ott, mert a zárásnál kiderül, de hogy ott valami bűzlik az biztos, a képernyőn át kiérződik. Egyrészt Beth nem lehet máshol - hiszen mekkora baromság volna, hogy ebben az évadban nem kerül elő, amikor végre felépítették a karaktert. Így csak Terminusban lehet, élve vagy halva. Akik viszont embereket rabolnak azok nem jó fejek. Igaz gondolom senkit sem kell arról győzködni, hogy Terminus nem közösség és menedék.

twd-4-15-2.jpg

Az is fura volt, hogy a külső kapu és a belső se volt bezárva, őrök se voltak sehol. Meg zombik se. De miért? Persze lehet, hogy az épületekben fegyveres őrszemek lapultak, de mint említettem Terminus túl szép, hogy igaz legyen. Kannibálok? Vallási fanatisták? Majd meglátjuk. Én mindenesetre nagyon izgulok.

Viszont amíg jön a szomorú búcsú, addig is ne feledkezz meg a magyar The Walking Dead rajongói FB oldalról!

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr405877770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.25. 09:38:08

szerintem is lesz valami gebasz ezzel a terminusszal. :S

2014.03.25. 21:21:36

Az a bula a végén, a sütögető, az annyira gyanús, ahogy vigyorog...A tudós meg szerintem egy becsavarodott pc-buzi, csak azt nem értem, hogy miért hisz neki mindenki fenntartás nélkül, mé'nem mongyák, hogy fejtse már ki, hogyan menti meg a világot? Télleg ilyen eccerű nép az ámerikai?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.25. 21:26:43

@mejicano: tőle nekem is a hideg futkosott a hátamon. :)

süti beállítások módosítása