Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb rendező a Végítélet projektben

2014.02.26. 10:20 Csabi87

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Warner Bros szeretné újra elkészíteni a King Végítélet című történetét, hiszen baromi közhelyes, de jaj micsoda keletje van mostanában a róka nyúzásnak és mennyivel egyszerűbb, mint eredeti ötlettel előállni - pedig még King művek között is találnának olyat, ami érdemes volna erre.

Először az volt a terv, hogy Ben Affleck ülhet a rendezői széknek, de ő úgy döntött, inkább Batmennek öltözik, így Scott Cooper kapott lehetőséget, aki 2009-ben mondjuk az Őrült szív forgatásait vezényelte. Most viszont itt az újabb csavar, Cooper is kilép a képből, a helyét pedig Josh Boone veheti át.

Utóbbi szakember neve mellett a Bízz a szerelemben! című filmet említhetjük, de vélhetően ettől itt senki nem jön lázba, ezért a sort folytassuk a Lisey's Story-val, ami egy másik King regény és ott is Boone dirigálhat.

A rendező a forgatókönyvbe is belepiszkál - mármint a Végítélet esetében, igaz a Lisey történetét is ő írja a könyv alapján.

Ennél többet egyelőre nem tudni, de amint újabb titkok kerülnek napvilágra nem leszünk restek megosztani.

stand[1].jpg

Címkék: the stand

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr885833432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása