Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 4. évad 11. rész

2014.02.25. 09:40 Csabi87

Ismét bentebb vagyunk egy résszel, az idén megkezdett bolyongás tovább folytatódik, a nagy egymásra találás pedig még várat magára - a következő felvonás előzetesét elnézve pedig nem is fogják elkapkodni ezt utóbbit. Azt, hogy ez baj vagy esetleg így van jól azt döntse el mindenki maga. Én személy szerint az utóbbi állásponton vagyok, hiszen az elmúlt három rész teljesen rendben volt.

A tovább mögött folytatom. Spoileresen.

twd-411-1.jpg

Legutóbb ott hagytuk magára kedvenc zombivilágunkat, hogy megjelent a színen Abraham Ford és baráti társasága a nem túl beszédes és nem túl felül öltözött spanyol lány és a hülyén nyírt fickó, akik fel is szedték Glennt és az őt kis pincsiként követő Tarát. Hőseink folytatták is útjukat immáron ötösben.

A három új karakter közül egyelőre Abraham nagyon jónak tűnik, bad ass fasza gyerek, aki humor téren is szállít ezt-azt, ami zombi apokalipszis ide vagy oda, azért néha hiányzik. A tudós srác egyelőre nem sok vizet zavart és huncutságot is sejtek a dologban. Mr. "Én-vagyok-az-okosabb" azért ügyesen szétlőtte a teherautó tankját, ráadásul sunyin mosolygott és habár még nem láttunk be a füle mögé, de vélhetően van ott vaj rendesen. A csaj pedig eye-candy, de azon kívül nem sokat tett az egészhez, de majd kialakul ő is vagy ha mégse, akkor a zombiknak is enniük kell valamit.

Amúgy, amikor a fiatalnak tűnő zombik törtek elő a kukoricásból, csak nekem jutott eszembe A kukorica gyermekei? 

twd-411-2.jpg

A Washingtoni küldetés mondjuk félbeszakadt, így mindannyian visszaindultak Maggie keresésére és nekik a nagy számok törvénye alapján össze is kell majd futniuk előbb-utóbb.

Másik vonalon Michonne és Carl drámáját figyelhettük, ami gondolom az erre fogékonyakat kicsit fel is spannolta és valóban nem volt érdektelen, legalábbis abból a szempontból, hogy végre ismét megtudtunk ezt-azt Michonneról, igaz sok olyat nem, ami legalább felületesen ne derült volna ki a múltkori flashbackből. Bár hülyeségetek írok, hiszen Michonne próbált vicces lenni, erre eddig nem igen volt példa.

A közös jeleneteik során egyébként a rózsaszín babaszoba, halottakkal az ágyban baromi hatásos volt és ijesztően kontrasztos. Rózsaszín világ és benne 2-2 hulla az ágyban és egy kis székben, a háta mögött fejmagasságban vérrel pettyezett fallal. 

twd-411-3.jpg

Miközben pedig ők ketten portyázni indultak, Rick a házban maradt, hogy durmoljon egyet, amit hamar félbeszakított néhány arra tévedt csóka, akiktől aztán bujkálnia kellett az "öregnek". Feszültséggel teli képsorok voltak. Amikor a srác észrevette, hogy Rick az ágy alatt van, de nem bírt jelezni - oké, hatásvadász volt, de na, ennyi kell - vagy mikor nagy nehezen kikúszott és megmenekült, miután legyűrte a wc-n ülő tagot. Jó volt, sőt azok a részek voltak talán a legizgalmasabbak a mostani 40 percben.

Végül pedig a menekülés után a sínek mentén indultak előre, ami miatt várhatjuk, hogy hamarosan Tyreesékkal is összefutnak, ahol ugye ott van Carol és a kis szarkeverő Lizzie.

Viszont addig is, katt ide, hiszen a magyar The Walking Dead Rajongói Facebook oldalon mindent megtalálsz, ami szem-szájnak ingere.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr535831860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.27. 09:23:04

kíváncsi leszek mi lesz ezek után rick szabályaival, hogy nem ölünk embert!

süti beállítások módosítása