Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 4. évad 9. rész - folytatjuk!

2014.02.11. 08:20 Csabi87

Azt hiszem sokan vártuk lélegzet visszafojtva és epekedve a The Walking Dead folytatását, igaz néhányan akadtak, akiknél az évad kicsapta a biztosítékot és a legrosszabbnak tartják az összes közül. Tény, hogy akadtak gyengébb részek, viszont a legvégén azért csúnyán bekeményítettek és egészen izgalmas befejezéssel küldtek minket pihenőre.

A dolog egyelőre ott folytatódott, ahol abba maradt: hőseink szétszéledtek és egyedül, esetleg csapatokban próbálnak boldogulni.

Spoileresen folytatom a tovább mögött. 

twd-4-9-1.jpg

A mostani alkalommal Rick és Carl viharos kalandját, valamint Michonne bóklászását követhettük nyomon.

Az igazság pedig az, hogy először fordult elő olyan, hogy nem szorult ökölbe a kezem Carl jeleneteinél. Sőt egész sokat láthattuk őt egyedül és azzal szemben, hogy korábban az ilyet borzalmasnak ítéltem volna meg, ez most nem is volt olyan rossz. Ne érts félre, Carl továbbra sem lett a szívem csücske, de most mintha színészileg is jobban megbirkózott volna a feladattal. A karakter felnőtt, ez el is hangzik, igaz a balfaszságai továbbra is megvannak. A zombis univerzumokban ritka az ilyen mázlista kis pöcs, mint ő, hiszen legalább kétszer élt túl olyan helyzetet, ahol mást megettek volna és nem mondom, hogy egyszer sem drukkoltam a zombiknak. But Carl wins.

Izgalmas volt tehát a szál és a köztük lévő konfliktus, ahogy a lázadó tini mindenféle dolgot vág az apja fejéhez, még ha az éppen eszméletlen is volt, majd a végén csak kibújik a szög a zsákból és valahol egymásra találnak, amire egy ilyen helyzetben baromi nagy szükség is van.

twd-4-9-4.jpg

Judith egyébként továbbra is úgy tűnik, hogy zombilakoma lett, bár a többi karaktert egyelőre nem láttuk, így nem kizárt, hogy velük van a baba.

Ez alól egyébként Michonne kivétel, hiszen kiegészítésként őt is követtük egy kicsit, egészen addig, amíg rá nem talált Rickékre - kíváncsi vagyok milyen gyorsan rázódik össze ismét a csapat egésze, nem kell mondjuk elsietni, izgalmas, hogy végre a börtön falakon kívül magára utalva szaladgál mindenki mindenfelé.

Michonne kezdés gyanánt végzet zombi Hershellel, ami valahol egy zseniális pillanat volt, majd készített magának zombibabákat és folytatta magányos kalandozását, egészen az erdő közepéig, ahol lekaszabolta a körülötte lévő agyhalottakat és Rickék keresésére indult. Persze ez nem csak így derült égből villámcsapásként történt, kaptunk egy szeletkét a háttértörténetéből, ami üdítő volt, mint egy hideg sör a nyár legmelegebb napján.

twd-4-9-2.jpg

A kaszabolást, mint olyat egyébként kipipálhatjuk és dráma is akadt, így azt gondolom egy teljesen színvonalas részt kaptunk, amibe már csak azért sem tudok és fogok belekötni, mert hiányzott a sorozat és most nyál csorgatva néztem minden egyes percét.

Jövőhéten jön a következő felvonás - előzetes hamarosan lesz - addig viszont ajánljuk erősen a Facebookon a magyar The Walking Dead rajongói oldalt, ha esetleg még nem lájkoltad volna őket.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr645808719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.11. 09:52:09

Egy dolog nem volt világos ebben a részben. Az okés, hogy Michone levágja a karokat, állkapcsokat, de mitől lesznek a zombik kezes bárányok, ha ő megáll akkor azok is megállnak MÖGÖTTE(?). Nem mennek neki, nem akarják ledönteni megenni, mintha a csonkolással le is szedálná őket?!

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.02.11. 16:04:44

@doggfather: egyébként igen, ezt kifelejtettem az írásból.. de jó kérdés, az fura volt.

repsolaci 2014.02.11. 21:43:38

Hát őőő. Még Woodbury-ben nézegette a Kormányzó meg a csatlósa hogy gyakorlatilag igen. Leszedálja őket ha nincs karjuk és állkapcsuk, illetve ha velük mozog akkor nem támadnak rá. Amiben nem értek semmi logikát még a sorozathoz képest sem, pláne hogy akkor miért nincs mindenkinek ilyenje és akkor grasszálhatnának élelemért,ellátmányért nyugodtan.

süti beállítások módosítása