Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vámpír történet a svájciaktól

2014.02.06. 12:09 Csabi87

Svájcban - mondjuk filmes fesztiválokon - tavaly nyáron mutatták be Olivier Beguin hazai rendező első nagy filmjét a Chimères-t, amely számunkra is érdekes lehet, ugyanis egy vámpíros filmről van szó. Egyébként kiegészítő információ lehet, hogy az Államokban a Screamfest Horror Film Festival-on is láthatta a közönség.

A történet Liviáról és Alexandre-ről szól, akik Romániban nyaralnak, amikor a srácot elüti egy autó, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kórházban ellátják őt, még vérátömlesztést is kap.

Igen ám, csak, mint tudjuk Románia a vámpírok hazája, ők pedig vérben eléggé otthon vannak és könnyen lehet, hogy az Alexandre-be ömlesztett vér is tartalmazott egy kis vámpír "vírust", hiszen az eset után a srác furán érzi magát, egyre erőszakosabbá válik és bizony azok a nyamvadt szemfogak is kivillannak. A tovább mögötti előzetesben, Te is megnézheted.

chimeres.jpg

Címkék: előzetesek poszter chimeres

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr655801438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása