Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Patrick, a huncut kómás beteg

2014.02.05. 13:00 Csabi87

Tavaly októberben az ausztrál közönség már láthatta a Patrick című horror remakejét, amelyet hamarosan az Államokban is bemutatnak és mivel korábban nem volt hozzá előzetes a blogon, így most pótolnám.

patrick.jpg

A sztori főhőse a címszereplő srác, aki egy kórházi ágyban fekszik, kómában. A srác előélete nem túl vidám, végzett az anyjával és annak szeretőjével, majd jött az említett katatón állapot, azóta egy külön szobában fekszik mozdulatlanul, miközben az egyik főorvos kísérletek végez rajta. Ám bekerül a képbe egy fiatal és új nővérke Kathy, aki próbál segíteni a fiún, hiszen úgy véli valami kapocs van köztük.

Nem is téved nagyot, hiszen amikor a srác közelében van az, mintha kommunikálni próbálna vele és hamar kiderül, hogy Patrick pszichokinetikus képességekkel bír. Az eleinte barátinak tűnő kapcsolatfelvétel, viszont hamar borzalmas és erőszakos rajongásba fordul át. Hujjujjj.

Előzetes szokás szerint a tovább mögött.

Címkék: előzetesek poszter patrick

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr305799950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása