Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elijah Wood és a zongora

2014.02.03. 10:10 Csabi87

A spanyoloknál tavaly mutatták be Eugenio Mira rendező új filmjét a Grand Piano-t, amelyben többek között Elijah Wood, John Cusack és Dee Wallace is feltűnik, a forgatókönyvet pedig Az utolsó ördögűzés második részének írója Damien Chazelle jegyzi.

A történet egy zongoristáról szól, aki egy nagyszabású koncert közepén arra lesz figyelmes, hogy a kottatömbjét valaki teleírta különös üzenetekkel, amelyek közül az egyik például az, hogy ha valamit is hibázik, félreüt egy billentyűt, akkor meghal. Ennek persze a fele sem tréfa, úgy tűnik valaki szemmel tartja hősünket és nagyon is komolyan gondolja a fenyegetéseket.

Láttunk már hasonlót, talán így hirtelenjében a Fülke jut eszembe, ami viszont jó volt, Elijah Woodban pedig bízhatunk, így talán ezzel a filmmel sem lesznek problémák. Az előzetes mindenesetre elég izgalmasnak tűnik.

grandpiano.jpg

Címkék: thriller előzetesek poszter grand piano

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr365795556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.02.04. 07:45:44

"Egy félreütött billentyű egyenlő a hallál? "

tudom, zIndex színvonal

B-Bird 2014.02.04. 08:51:12

Jól megváltozott Frodó, milyen kislányos lett, meg a zongoráját is elvették... (Teljesen más előzetest sikerült berakni, de legalább index főoldalra került így is. Néha nem árt átolvasni amit szerkesztünk, megnézni a linkeket, magyarán: FIGYELNI!)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.02.04. 17:52:59

@B-Bird: hmm... megtörtént, a videó egy darabig az is kellett, hogy legyen, ami a cím, gondolom a törpék lehetettek... javítottam youtube videóra... hátha...

süti beállítások módosítása