Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Félelem az autóban

2014.01.28. 07:59 Csabi87

2013-ban a Sundance Filmfesztiválon is bemutatták az In Fear című angol thrillert, amelyet aztán időközben - tavaly novemberben - a britek már láthattak, az Államokban pedig március elején jelenik meg lemezen.

Erősen pszichológiai beütésű thrillerről van szó, amelyben egy fiatal pár megpróbáltatásait követhetjük nyomon, akik autókáznak, azonban az éjszakába kicsit belevesznek a tök egyforma vidéki utakon. Ez már önmagában kicsit stresszes, azonban, amikor úgy tűnik, hogy valami a nyomukban van, akkor még jobban tele lesz a gatya.

Kinn a farkas, benn a bárány típusú darabról beszélhetünk Jeremy Lovering filmjének kapcsán, viszont ez alkalommal a bent egy autót jelent, a kint pedig a szokásos veszélyes, sötét külvilágot.

A tovább mögött előzetest is találsz, itt meg egy posztert:

In-Fear-Poster-1.jpg

Címkék: előzetesek poszter in fear

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr975785984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.01.28. 18:11:03

Na ezt asszem látnom kell

süti beállítások módosítása