Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 10. rész

2014.01.13. 10:23 Csabi87

Rövid kis pihenő után a múlthéten folytatódott az American Horror Story egy kicsit talán lassan araszolós résszel és habár néha ásításra nyúlt a szám, azért történtek érdekességek ez alkalommal is. Ezekről viszont csak a tovább mögött írnék, szóval katt.


ahscoven10-2.jpg

A legutóbb részben Hank halála és a fekete és fehér boszik kényszerű, kicsit kelletlen együttműködése képezte a zárást.

Marie Laveau a fehér boszik házába költözött, hiszen mint kiderült az ellenség közös, bár ez az ellenség egyelőre csak egy helyben ült, igaz megfogadták, hogy rendet tesznek és leszámolnak a boszorkányokkal. Mondjuk mintha legutóbb is csak eddig jutottak volna, de ugye a mondás is úgy tartja, hogy lassan járj tovább érsz, ebben pedig nem volt hiba - igaz közben Fionáék is megbabonázták a helyet, hogy tönkre tegyék a Renard birodalmat. Egyébként a közös jeleneteik pofásak voltak nagyon.

Aztán ha már Fiona és a szövetkezés, akkor amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy fény derült Laveau örök életének titkára, a jó öreg Papa Legba a lelkéért cserébe adta neki a halhatatlanságot. A karaktert egyébként Lance Reddick formálta meg, akit ha elsőre nem is ismertem fel, de jó volt látni, casting terén továbbra is kiváló a sorozat.

ahscoven10-1.jpg

No de, miután erre az egészre Fiona rájött úgy gondolta ő is alkut köt a hamiskártyás Papa Legbával, azonban ez jól meghiúsult, hiszen az asszonynak nincs lelke. Ez kisebb csavar, de azért sejteni lehetett, mert akkora szarkavaró, de ennek hatására úgy döntött, hogy ha az örök életet nem kaphatja meg legalább lemészárolja a fiatal boszikat, ezt pedig el is kezdte Laveau segítségével, az első áldozat Nan volt, aki egyébként is kezdett baromi idegesítő lenni, bár az egész pofás volt, amikor végzett a szomszéd asszonnyal.

Kylet megint nem láttuk - és nem mintha hiányozna, csak fura, hogy vele szinte az eleje óta nem tudnak mit kezdenie, vagy nem akarnak, de a jelenléte nem több puszta lézengésnél.

Misty Day azonban úgy tűnik jó eséllyel pályázik a következő Legfőbb címre, amiért kiváltságokban is részesült, Fiona például elhívta az egyik kedvenc zeneszerzőjét Stevie Nickset, hogy zongorázzon kicsit, ami meg is történt, őt egyébként a valódi Nicks asszonyság alakította - értsd: önmagát adta - igaz nem annyira tudtam ezzel mit kezdeni, de gondolom az Államokban ez jaj de jó volt, én untam a jeleneteit, függetlenül attól, hogy nagyon ügyesen gitározott.

ahscoven10-3.jpg

Mistyre, azonban még vissza kell ugranunk egy kicsit, hiszen az örök bitch Madison, továbbra is bőszen hisz abban, hogy ő lehet a következő Legfőbb, ezért téglával agyon csapta Mistyt, akit ezután egy kriptába zártak. Nyilván kijut onnan majd és hujjujj, addig meg lehet izgulni.

Nem volt rossz ez a rész sem, nem is szokott ilyen lennie az American Horror Storyba, mindösszesen kicsit talán araszolósabbnak tűnt, ahogy azt korábban is említettem.

Mondjuk azt sajnálom, hogy Jessica Lange nem nyert megint Golden Globeot, megérdemelte volna, ezt láttuk most is. 

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr475755842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása