Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A véres nővérke

2013.12.06. 17:21 Csabi87

Tavaly nyáron mutattunk egy fasza posztert a Nurse 3D-hez, ami Douglas Aarniokoski új filmje. Illetve már nem is új, hiszen több, mint egy év eltelt az úriember pedig Sleepy Hollow részt is rendezett.

nurse3d1.jpgA filmet mondjuk néhány helyen már bemutatták, de majd jövő februárban érkezik az Államokban. A történet középpontjában Abby Russell áll, egy csinos és odaadó kórházi nővérke, aki nappal csak a betegekért él, igyekszik a kedvükre tenni és komfortosabbá varázsolni a kórteremben töltött mindennapjaikat, azonban éjszaka a mi Abby-nek szexuális ragadozóvá változik és olyan férfiakat keres, akik megcsalták és elhagyták a barátnőjüket, feleségüket, ezeket a csalfa urakat pedig végzetesen megbünteti.

Most van egy előzetesünk is és egész pofásnak tűnik a film.

Címkék: előzetesek nurse 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr555678883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása