Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 7. rész

2013.11.22. 20:52 Csabi87

Huh, egy igazán eseménydús részen vagyunk túl, rengeteg dolog történt és kicsit fogtam is a fejemet, de ennek ellenére nem nevezném töménynek a Coven 7. részét, megfelelő volt az adagolás és az események közötti ugra-bugra.

A tovább mögött folytatom is spoileresen.

ahs-3-7-2.jpg

Haladjunk sorban és indítsunk a kezdő képsorokkal. Hosszú idő után Evan Peters végre kapott egy értelmes jelenetet, ahol az irritáló artikulátlan üvöltözésen túl is csinál valamit. Persze ez flashback jelenet volt és be is szartam rendesen, hogy ez alkalommal majd ő kerül a középpontba, de szerencsére nem így történt, csak most egy kicsit foglalkoztak vele is.

Először is Zoe úgy dönt agyonlövi a szerencsétlent, aztán mégis meggondolja magát, mert a lányok már csak ilyenek és inkább megpróbálja emberré nevelni a különböző emberek testrészeiből összevarrt szőkeséget. A dolog nem megy zökkenőmentesen, viszont a szintén holtából visszatért Madison valamelyest csak helyre rázza a srácot egy kis szexszel, amiből aztán idővel édeshármas lesz, de nyugalom nem kell magunkhoz nyúlni, ezekből nem sokat látunk. Igazából Kyle számomra továbbra is egy hatalmas kérdőjel és nem igazán értem, mit akarnak belőle kihozni. A baj, hogy nem is igazán érdekel, de szerencsére emellett azért még rengeteg érdekesség történt.

ahs-3-7-1.jpg

Cordelia például rájött, hogy Madison ismét él a halálát pedig Fiona okozta. A vak asszony nem gondolkozott túl sokat és amolyan Jokeresen igyekezett megoldani a fennálló helyzetet: "It's simple! We kill my mother!" Nem szó szerint idéztem, de tudjátok jól miről beszélek. Ez például máris érdekesen hangzott, főleg ha hozzáadjuk azt a kis adalékot, hogy Zoe visszavarázsolta Spalding nyelvét, majd végzett az inassal. Egyébként a leányzó egyre fiatal Fionásabb. Nyilván még nem annyira önelégült és élvhajhász, bár utóbbiba azért már kezd belekóstolni és ugye immáron vér is tapad a kezéhez.

Fiona mindeközben házon kívül tartózkodott és a hóhérral töltötte az ideje java részét és kapott is egy laza kufirc jelenetet - még mindig ne nyúljunk magunkhoz, egyrészt marha fura volna, meg itt sem mutattak semmit, szerencsére. Az asszony testén mondjuk a rák és a kezelés hatásai már kezdenek érződni, ami egyelőre hajhullás formájában jelentkezik, na meg a zakkantsági mérő is egyre gyakrabban ugrik ki nála.

Ez utóbbi rész, amúgy több szempontból is érdekes volt, hiszen a hóhér már régóta kiszemelte magának a nőt, akire először gyermekeként tekintett, majd inkább nadrágtájékon összpontosultak benne a Fiona iránt táplált érzelmek. Kicsit beteg, de ez ugye az AHS.

ahs-3-7-3.jpg

A múltkori Kathy Bates mentes epizód után szerencsére őt is visszakaptuk és nem csak mi, hanem a fekete banya is, hiszen a koven ducipók-vudubaba-boszorkánya úgy tűnik csapatot váltott, ami Delphine feláldozásával járt. Na meg azért a Madame egy újabb gonosz történetét is megismerhettük és baromira tetszik, hogy ő is kifogyhatatlan tárháza a horrorisztikus sztoriknak.

Mindemellett egy félperc erejéig Cordelia férje a boszorkányvadász is feltűnt, aki úgy tűnik szépen lassan egy igazán ősi módszerhez folyamodik és bot egyszerűséggel gépfegyverekkel próbál rajtaütni a házi boszikon.

Ismét egy remek részt láthattunk ez nem is kérdés, ha pedig jók az infóim a legközelebbi epizód december első szerdáján érkezik - ergo a jövőhéten nem lesz új rész. Kár.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr125649847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása