Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 6. rész

2013.11.18. 10:45 Csabi87

Csak sikerült a végére érnem a 6. résznek is, ami szintén jól sikerült és végre már egyre jobban elkezdett kirajzolódni a végkifejlet is, legalábbis bizonyos szeletkéi mindenképpen. No az összes kérdésre még mindig nem kaptuk meg a választ, de egészen előre haladtak a dolgok.

A tovább mögött ezeket vesszük végig, szóval spoileres írásra kell számítani.

ahs-s03-e06-2.jpg

A kezdés baromi jó volt, de hirtelen nem igazán tudtam hova tenni, hogy mit akarnak a Hóhérral, akit Danny Huston baromi jól keltett életre. Az 1919-es visszatekintés pedig szintúgy remek volt, egy újabb kis minisztori a sorozatban, ami aztán szervesen kapcsolódott aktuális epizódunkhoz.

Zoe ugyanis talált egy szellemtáblát, amivel Madisont szerette volna megidézni rondább kis boszorkánybarátnőivel, azonban a terv felemásan sül el, ugyanis nem a lányt idézik meg, hanem az iskolai falai között megölt Hóhért, akit még 1919-ben késeltek halálra az akkori boszorkánytanoncok. Azonban mint kiderül egy a falak között láthatatlanul élő, bolyongó lélek jó szolgálatot tehet akkor is, ha titkokat próbál feszegetni az ember, így a lányok csak hamar Madisonra bukkannak. Abból persze a zárásnál még lesz probléma, hogy a Hóhér lelkét először nem akarják szabadon engedni, majd a baltás gyilkos végül pont Fionát találja meg a szabadulása után. Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy miként lett belőle húsvér ember, de talán azt is megválaszolják majd nekünk, mindenesetre Fiona újabb pácba keveredik vélhetően.

ahs-s03-e06-1.jpg

Madisont pedig, ahogy írtam megtalálják, a tetőtérben Spaldingnál, aki magára vállalja a lány megölését, bár nem túl meggyőzően teszi mindezt, így Fiona feje fölé egy újabb felhő tart. Pláne már csak azért is, mert Misty Day segítségével Madisont visszahozzák az életbe, a lány pedig egyelőre nem emlékszik semmire, de azt ugye mi sem gondoljuk komolyan, hogy ez végig így marad.

Érdekes vonal volt ez is, illetve a másik is. Ott ugyanis végre kiderült, hogy Cordelia férje mégis mit tervez. A fekete boszorkány bérelte fel és tulajdonképpen egy profi boszorkányvadász, akinek a salemi leszármazottakat kellene egytől-egyig kiirtania, aminek a múltkori vörös lány megölése is a részét képezte. A fekete banya azonban kezd begőzölni, így újabb feladattal bízza meg a férfit, az iskola minden lakóját meg kell ölnie, a helyet pedig porig kell, hogy égesse. Ez már csak azért is különös, mert a férfi szereti Cordeliát, azonban, ha elhúzza magát a feladat elől, akkor az életével fizethet. Ez is érdekes volt.

ahs-s03-e06-3.jpg

Fionából most meglehetősen keveset kaptunk és a legvégső jelenetet számítva az se volt túl érdekes, valamint Kyle is visszatért, aki továbbra is baromi irritáló és nem teljesen látom át, hogy vele mi fog történni, mert ez az őrjöngés még így is baromi idegesítő, hogy csak két hetente kapjuk meg.

Katyh Bates sajnos szintúgy mellőzve volt, na de talán majd a jövőhéten újra láthatjuk.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr395641440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása