Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sleepy Hollow 1. évad 7. rész

2013.11.14. 11:34 Csabi87

A múltkori izgalmasan sikerült rész után sem lett lentebb eresztve a léc és az évadnyitó után talán az egyik legizgalmasabb epizódjával rukkolt elő a Sleepy Hollow. Végre megint kaptunk lovast, vérengzést és remek flashback jeleneteket, de a humor sem maradt ki.

A tovább mögött spoileres írás következik.

sh-s01-e07-2.jpg

Számomra megint bizonyságot nyert az a tény, hogy a Sleepy Hollow a főszálat bolygató részekben egészen erős tud lenni. A heti ellenfeles epizódok sem voltak rosszak, de inkább csak átlagosnak nevezném őket, ellenben a legutóbbi két rész, amelyben ismét középpontba került a lovas, remekül sikerültek.

A legutóbb a Halál közelegő támadásánál tettük le a kanalat, a leves után pedig jött a második - a jövőhéten pedig úgy tűnik desszertet is kapunk.

A lovas most úgy Isten igazából megmutatta magát, hiszen először a szabadkőművesek lelkes kis csapatát fejezi li, majd a kétkedő rendőrfőnök is megkapja a magáét és végre hinni kezd a fejnélküli történetekben. Az ő karaktere egyébként egész szimpatikus lett az elmúlt 7 rész alatt, pedig eleinte idegesített egy kicsit, de talán érdemes őt is bevonni az eseményekbe és most, hogy tud mindenről talán több szerepe lesz.

sh-s01-e07-1.jpg

A laborban lövöldözés egyébként jó volt, továbbra is baromi bad ass, hogy a lovas néha gépfegyverrel vagy shotgunnal osztja az igazságot. Viszont ugye többet ésszel, mint erővel - fej nélkül ez meg bizony nehéz lehet - így gonoszunk bele is sétál a csapdába és a jó kis UV fénnyel ügyesen lebénítják - remélem nem egy áramszünetnek köszönhetően fog majd kiszabadulni bár rész múlva mert az elég gagyi volna.

Időközben egyébként Morales is kap egy kis természetfeletti kiképzést, őt mondjuk simán kihagynám a játékból, de talán majd a rossz oldalra áll és lehet még izgalmas a karaktere, mert egyelőre többnyire nagy darab cicafiúnak tűnik.

sh-s01-e07-3.jpg

Végre humor is akadt bőszen, hiszen Ichabod továbbra is ismerkedik a 21. század technikai vívmányaival, leginkább az internettel és továbbra is fenntartom, hogy ezer éves vicc a múltból jött ember és a modernség szembeállítása, de ha egyszer nevetek rajta, akkor csak vicces. Persze most azért ennél picivel többet is kaptunk, hiszen Thomas Jeffersonnal is viccelődtek egy picit, az is mókás és piros pontot érdemlős volt.

Az elmúlt két epizód jó volt, pedig előtte azért erősen fontolgattam, hogy pihenőpályára kell tenni a sorozatot és majd az évad végén egybe letudni - vagy akkor se. A bizalom azonban újból meg van, remélem élnek is vele.

Címkék: sorozat sleepy hollow

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr745632765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása