Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Élet a zombik után - a spanyolok szerint

2013.11.13. 10:33 Csabi87

The-Returned-Poster-350x538.jpgManuel Carballo és Hatem Khraiche neve aligha cseng ismerősen, pedig hazájukban, Spanyolországban, horror szinten már lepakoltak ezt-azt az asztalra, sőt mi több talán még tehetségesnek is nevezhetjük őket. Ha pedig valakiben ott lapul az isteni szikra, akkor előbb-utóbb azt érdemes világszerte megmutatni, a The Returned című filmmel az uraknak pedig meg van erre a lehetősége.

A produkciót spanyol honban a héten mutatják be, az Államakokba pedig jövő februárban érkezik. Októberben a Stiges fesztiválon már láthattak a szerencsések a zombi apokalipszis után játszódó produkciót, ami egészen pozitív visszhangot kapott. A történet főhőse egy Katie nevű lány lesz, aki egy kórház különleges osztályán dolgozik, ahol azon ügyködnek, hogy a zombivá változott embereket visszahozzák normál állapotba és lehetőleg úgyis tartsák őket. A dolog nem teljesen sikertelen, hiszen egy gyógyszer meglehetősen nagy sikerrel jár, de néhányan ezt eretnekségnek gondolják és le akarják állítani a visszatérőket.

Katie érdekeltsége ebben pedig egészen komoly, ugyanis mint kiderül az ő férje is egy ezek közül. Ha pedig ez nem volna elég, akkor fontos fegyvertény lehet az is, hogy a gyógyszer fogyóban van, anélkül pedig az kezeltek gyorsan visszaesnek.

Egész pofás ötlet, egész érdekes előzetes. A tovább mögött érdemes meglesni.

Címkék: előzetesek poszter the returned

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr775629437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó Mercutio halott 2013.11.13. 23:51:34

"leakarják állítani"
Édes jó istenem, anyám. Én elhiszem, hogy az elemi másodikból rémlik, hogy a dagadt Marika néni mondott valami olyat, hogy azigekötőketegybekellírni, de itt ne álljunk meg szerintem, ha már az elemi harmadikat is végiggyűrtük.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.11.14. 08:34:39

@Jó Mercutio halott: Az ember, aki sosem baszott el semmit :) Igazán köszönjük a hozzászólást, megérte fenn maradnod ;)

süti beállítások módosítása