Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Már forog az Alkonyattól pirkadatig sorozat

2013.11.11. 09:22 Csabi87

Annak idején már jeleztük, hogy Robert Rodriguez a saját El Ray nevű csatornájára szeretné elkészíteni az 1996-os remekének az Alkonyattól pirkadatignak a sorozatosított változatát. Az ötlet már a megvalósítás fázisában tart, hiszen elkezdődtek a forgatások.

from-dusk-till-dawn.jpg

A történeten az első rész vonalát követi majd, lesz két gonosztevőnk, Seth és Richie Gecko, akiket '96-ban George Clooney és Quentin Tarantino alakított. Előbbi szerepet most D.J. Cotrona (Kígyóharapás, G.I. Joe: Megtorlás) és Zane Holtz (Vámpíros film) alakít majd.

10 részt kapunk, 2014 tavaszán, szóval már nem is kell túl sokat várnunk, addig meg izgulunk, hogy vajon mi fog kisülni ebből.

Címkék: sorozat alkonyattól pirkadatig

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr355625914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mojoking77 2013.11.11. 19:58:33

Ooooo, hoho.... De ciki. Fogalmam sem volt rola, hogy keszult Alkonyattol pirkadatig 2, esetleg akar harom is.... Meg ma bepotolom eme hianyossagomat.... Vagy nem..

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.12. 09:53:56

@mojoking77: igen, ez a furcsa, hogy ez már most sorozat gyakorlatilag, és senki nem látta őket, mert senkit nem érdekelt.

így milyen lehet ez a 10 rész vajh?

süti beállítások módosítása