Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 5. rész

2013.11.11. 10:09 Csabi87

Mielőtt bármibe is belekezdenénk jöjjön egy jó hír. Az American Horror Story megkapta a 4. évados berendelést, amin persze nem kell csodálkozni, hiszen az új évad nézettségi megugrott és a sorozat is egyre népszerűbb, ami nem is csoda, hiszen cefetül jó. Ez pedig igaz volt az 5. epizódra is.

A legutóbb izgalmas befejezést kaptunk több szálon is, most pedig érkezett a folytatás, ha érdekel spoileresen, akkor katt a továbbra.

ahs-s03-e05-2.jpg

Flashback jelenettel indultunk, amit hirtelen nem is tudtam hova tenni, de nem is annyira zavart, hiszen Kathy Bates parádés minden jelenetében, de különösen azokban, amelyek a múltban játszódnak. Sokat azért nem kellett rávárnunk, hogy fény derüljön mindenre, ugyanis az asszony nem normális és amellett, hogy a szolgáival játszik és feketéket kínoz a saját lányaitól sem veszi el a lehetőséget egy kis sanyargatásra, ők pedig a jelenben az idegesítő fekete boszorkánynak köszönhetően zombiként térnek vissza, néhány sorstársukkal együtt.

Lehetett szeretni és utálni ezt a vonalat, én előbbi sorba tartozom, még akkor is, ha azt érzem, hogy ezzel kicsit a mostanában amúgy is menő zombihullámot szerették volna meglovagolni. Kit érdekel? Jól sikerült és még egy kisebb daralás is volt, láncfűrésszel meg mindennel. Igaz ez egyáltalán nem az American Horror Story védjegye, de ilyet is tudnak és megmutatták, mi pedig köszönjük szépen.

Ehhez kapcsolódó dolog lehet még az is, hogy úgy tűnik Zoe-nak baromi nagy boszorkány ereje van, Fiona pedig erről egyelőre semmit sem tud, pedig igyekszik likvidálni a pozícióját veszélyeztető egyedeket, így azt hiszem idővel számíthatunk majd valamiféle összecsapásra kettejük között.

ahs-s03-e05-1.jpg

Fiona egyébként többnyire a lányával volt elfoglalva, aki egy jó adag kénsavat kapott a szeme közé, tovább kuszálva a szálakat. Az asszony férje is képbe került, igaz nem túl sokat láthattuk, pedig vele kapcsolatban továbbra is baromira érdekel, hogy valójában ki, hiszen emlékezhetünk, nem valami Jófej Jóska.

Evan Peters szerencsére ez alkalommal teljesen mellőzve volt, nem is nagy kár érte, hiszen a fentebb említett két történés egész jól kitöltötte a játékidőt, a legvégén pedig egy ütős pár percet sikerült összerakni. Egyrészt az odavezető út is érdekes volt, hiszen Myrtle Snow és Fiona Goode összecsapása megtörtént és úgy tűnt gyors véget ért egy remek zenével megspékelt boszorkányégetéssel, azonban a szintén kicsit hanyagolt szőke boszorkány Misty Day visszahozta az életbe az ijesztően vörös Myrtle-t, aki vélhetően nem hagyja annyiban a dolgot, mert ugye kiderült, hogy bemártották őt. Egyébként az is parádé, ahogy Fiona mozgatja a szálakat és befolyásol embereket. Nice - egyedül az hiányzott, hogy most nem láthattuk a fiatal karakterét. Höhö.

Amúgy azt hiszem a torkavágott szőke is visszatér majd, legalábbis indokolatlanul sokat mutatják és azt már tudjuk, hogy Misty képes visszahozni a holtakat.

Összességében egy pofás epizódot kaptunk, hozták a megszokott színvonalat, sőt a zombis jelenetek számomra egy kis habot jelentettek, az amúgy sem csupasz tortán.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr775625970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása