Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alvarez nem csinál Gonosz halott folytatást

2013.11.02. 17:12 Csabi87

Azt hiszem a remake tenger közepén egy egészen kellemesen sikerült darab volt a Fede Alvarez rendezésében készült Gonosz halott remake, ami habár másabb volt, mint az eredeti mégis igényesre sikerült és egy igazán véres filmek örülhettünk.

evildead.jpg

A pénz csörgéstől és zizegéstől hangos kis világban pedig az sem elhanyagolható tény, hogy még pénzt is termelt a produkció, ezért nem is csoda, hogy egészen mostanáig úgy tűnt további zöld hasú szerzés céljából elkészül a folytatás is. Alvarez azonban egy interjúban elmondta, hogy ő ebben biztos nem vesz részt.

"Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem lesz folytatás. A Gonosz halott 2. része nem fog elkészülni, legalábbis nem velünk. Már hónapok óta nem foglalkozunk a dologgal, mivel más projektekre összpontosítjuk az energiáinkat. Azt nem tudom, hogy a producerek megakarják-e még csinálni. Az viszont biztos, hogy mi ebben nem veszünk részt."

A többes szám egyébként Rodo Sayaguesre vonatkozik, akivel Alvarez közösen jegyzi a forgatókönyvet.

Kár érte.

Címkék: evil dead 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr615611727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása