Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror Chiléből

2013.10.31. 10:12 Csabi87

WhispersOfTheForestPoster.jpgJorge Olguín chilei rendező vezényletével készült el a Whispers of the Forest című film, amelyet direkt angol nyelven készítettek el, hogy még könnyebben eljusson az amerikai piacra, ellentétben mondjuk a rendező korábbi filmjeivel.

Olguín ugyanis nem feltétlen számít kezdőnek, hiszen már 2002-ben készített horrort, akkor Sangre eterna címen, 2008-ban egy zombis produkcióval hallatott magáról, míg tavaly egy fantasy horrort pakolt le az asztalra, a mostani Whispers of the Forest pedig hasonló kategóriában indul.

A történet a trailer tanúsága szerint egy csapat fiatalról szól majd, akik egy erdei túrára indulnak, de nem várt dolgokkal találkoznak. Nem mondom, hogy a seggemet vertem a földhöz izgalmamban, de talán egynek jó lesz ez a produkció. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Olguín munkái eddig többnyire inkább szerénynek nevezhetőek.

Az előzetest a tovább mögé rejtettem.

Címkék: előzetesek poszter whispers of the forest

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr495606415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása