Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Januárban jön a Paranormal Activity spin-off

2013.10.19. 10:00 Csabi87

Foghatjuk a fejünket, elkezdhetünk fújjolni és azon gondolkozni, hogy ugyan ki a picsát érdekel egy újabb rókabőr, de abban is biztosak lehetünk, hogy lesz fizetőképes közönség és a bevétel most is több lesz, mint a kiadás, mert ez a franchise így működik. Igazából én azt gondolom, hogy ez a misztikus, nem az, amit a filmekben látunk.

A januárban érkező PA spin-off első sorban az amerikai latino közönséget célozza meg, hiszen róluk szól és őszintén szólva az előzetes alapján nem is tűnik ez rossznak, viszont én elvből kihagyom a dolgot, hiszen ha az eredeti széria kapcsán valamit megtanulhattunk az az, hogy remekül tudják eladni a szart és 2 percbe zsúfolva valóban pofás darabot lehet csinálni, de mikor másfél óráig kell nézned az unalmas képkockákat akkor tele lesz a tököd. A Paranormális jelenségek pedig ezt az életérzést tudja nyújtani és punktum.

Kiegészítésként az még talán fontos lehet, hogy úgy tűnik itt nem feltétlen a szellemek lesznek a középpontban, legalábbis nem úgy, mint a főfilm esetében.

Ha pedig bárkiben is kérdés merült fel, hogy akkor a PA 5 elmarad?! Hova tetszik gondolni, az arany tojást tojó tyúkot nem szokták levágni, akkor se ha a tojás záp. Ki nem szarja le, amíg van, aki megveszi. Capiche?

Az előzetes a tovább mögött.

Címkék: előzetesek paranormal activity the marked ones

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr735585054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása