Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Coven 2. rész

2013.10.18. 20:56 Csabi87

Ahogy az American Horror Story legújabb részének a végére értem egyetlen egy dolog merült fel bennem, amiért valahol haragszom is a készítőkre. A sorozat 3. évada két rész elteltével még bőven nevezhető jónak és izgalmasnak, de egy hatalmas probléma akad. Marha rövid ez a 40 perc. Neki készülsz, elkezded nézni és már vége is. Így repül az idő az új évaddal is.

A tovább mögött spoileres írás következik.

ahs-s03-e02-1.jpg

Az első rész jó volt, bár a legelején akadtak kételyeim, de ezeket meglehetősen gyorsan sikerült eloszlatni, sőt a végére még azt is elérték, hogy várjam a folytatást. Aztán, ahogy telt a hét a várakozásom kicsit alább hagyott, de azért kíváncsi voltam mit eszeltek ki a második epizódra és csalódni most sem kellett és talán akkor sem iszunk nagyon a medve bőrére, ha kijelentjük, hogy ismét egy baromi ütős szezonnal állunk szembe.

Nem akarok nagyon eltérni a tárgytól, de annyira örülök ennek, hiszen jelenleg 4 horror elemekkel operáló szériát nézek (The Walking Dead, Supernatural, Sleepy Hollow és az American Horror Story - ezek mindegyikével foglalkozunk is hétről-hétre a blogon) és eddig mindegyik izgalmasnak tűnik. Ha erőszakkal kényszerítenének arra, hogy válasszam ki melyik a legjobb, akkor nyilván megtenném (TWD), de amúgy nem olyan könnyű ez, és a versenyzők fej-fej mellett haladnak. De vissza az AHS-hez.

ahs-s03-e02-2.jpg

Idén a boszorkányságba kapunk egy kis betekintést és a szálak már gabalyodnak, ahogy azt kell, karakterek tűnnek fel és unatkozni nincs időnk. Az is jól látszik, hogy baromi sok konfliktusunk lesz az évadban, egyelőre talán a fekete boszorkány és a fehér boszorkány harca tűnik amolyan főszálnak, de ez csak a jéghegy csúcsa.

Hiszen ott vannak a fiatal boszorkányok, akiknek korábbi huncutságaival vélhetően megismerkedünk majd - ez alkalommal a pufi fekete lány volt soron. Aztán Kyle és Zoe kapcsolata is újra éledt és egyféle Frankensteinkedést is láthattunk, hibátlan kivitelezésben. De a boszorkányiskolát vezető asszony története sem elhanyagolható, hiszen ő babát szeretne párjával, aki pontosan tudja, hogy az asszony egy banya.

ahs-s03-e02-3.jpg

És akkor Jessica Lange és Kathy Bates még szóba sem került. Igaz utóbbi még kicsit szolidabban van jelen, bár Mrs. Lange mellett ez nem is csoda, de bízom benne, hogy ha máshogy nem azért flashbackek formájában kapunk olyan Kathy Batest, mint, akit az első részben és a Tortúrában láthattunk.

Ezenkívül pedig Lily Rabe karakterét sem lehet elhanyagolni, akihez a szintén remekbe szabott kezdő, krokodilos jelenet kapcsolható. Már zseniális az egész, pedig még csak idei utunk elején járunk. Mi lesz itt kérem?! Mi lesz itt?!

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr465584997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pohenix king 2013.10.26. 18:50:53

Hol A FENÉBEN LEHET MEGNÉZNI?!

süti beállítások módosítása