Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Best of Horror 2012 - 2. forduló

2013.10.07. 09:52 Csabi87

Sokan kérdeztétek, hogy mi a helyzet a Best of Horror szavazással, nos kérem, nincs más mentségünk mint a krónikus időhiány, amivel küzdünk. Erre viszont több karaktert nem is pazarolnék, csúszott egy nagyot a szavazás, ez van, de most odaértünk a 2. fordulóhoz.

Köszönjük az eddigi szavazatokat mindenkinek, hozzávetőlegesen 40 filmcím érkezett és ugye már ezek alapján kialakult egy sorrend. Ezt most megkevertük és az akkor 20 legjobb helyezést elért produkció mérkőzik most meg.

A szavazófelület a tovább mögött lapul, ott tudtok voksolni, ez alkalommal viszont már csak egyetlen film kaphat voksot - naponta egyszer lehet szavazni egy ip címről.

Hajrá!

2012 legjobb horrorját keressük!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls 
Címkék: best of horror 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr965554918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2013.10.13. 11:59:51

A tavalyi felhozatal nem volt olyan ütős, de jövőre nem lesz könnyű kiválasztani a legjobbakat, mert eddig 2013 nagyon erős volt.

süti beállítások módosítása