Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A roppant rejtélyes rancs

2013.10.02. 18:32 Csabi87

skinwalker-rancs.jpgHónap végén debütál Devin McGinn rendező úr és Adam Ohler forgatókönyvíró úr első alkotása a Skinwalker Ranch, amely a horror műfajon belül a kézikamerás, áldokumentarista mezőnyben szeretné felvenni a versenyt.

Erre az esetek többségében legyint az ember, főleg ha "kezdőkről" van szó, ugyanakkor a Skinwalker Ranch mégis csak érdekes lehet a számunkra is. A történet nyilván valós eseményeken alapszik és egy eltűnt fiúról van szó, aki egy paranormális jelenségekre szakosodott csapat kezd el keresni egy szebb időket is megélt rancson, ahol azért jó ideje történnek a furaságok.

Ezeknek aztán mi is szem és fültanúi lehetünk, sőt az előzetes elnézve ez egyelőre tényleg nem az, amit egyből a kukába hajítunk.

Messzemenő következtetéseket persze nem szabad levonni 2 percből, de az érdeklődés felkeltésére abszolút alkalmasak a látottak.

A videót a tovább mögött keressétek.

Címkék: előzetesek poszter skinwalker ranch

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr525547823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2013.10.03. 12:53:28

Hangulatosnak tűnik.

süti beállítások módosítása